از مهم ترین مشکلاتی که شاید اغلب کاربران گوشی های هوشمند با آن روبرو شده اند، می توان به ریستارت شدن گوشی بصورت ناگهانی اشاره کرد که می تواند آزار دهنده باشد و ما را از انجام کاری که قصد انجام آنرا داشتیم، دور کند.
گوشی های هوشمند این روزها یکی از مهم ترین و اصلی ترین ابزارها برای برقراری ارتباط و همچنین انجام کارهای روزمره ای هستند که در صورت عدم وجود این نوع فناوری، بی شک زندگی عادی ما که امروزه در حال سپری کردن آن هستیم مختل خواهد شد. با این حال این ابزارهای هوشمند به عنوان یک همراه نیستند و بیشتر به عنوان مغز دوم ما عمل میکنند.
اما همیشه استفاده از اسمارت فون ها و گوشی های هوشمند بدون مشکل نبوده و بی شک هر یک از ما که در طی این سال ها از گوشی های همراه استفاده کرده ایم، با چندین مشکل روبرو شده ایم که اکثرا خودمان با ترفندی ساده و یا گاها شانسی آنها را بر طرف کرده ایم. از این رو برخی از مسائل هستند که شاید هر یک از ما قادر به حل و بررسی آنها نباشیم.
از مهم ترین مشکلاتی که شاید اغلب کاربران گوشی های هوشمند با آن روبرو شده اند، می توان به ریستارت شدن گوشی بصورت ناگهانی اشاره کرد که می تواند آزار دهنده باشد و ما را از انجام کاری که قصد انجام آنرا داشتیم، دور کند. با این حال ما قصد داریم در ادامه این مطلب شما را با چند راه حل برای برطرف کردن بالا نیامدن گوشی آشنا سازیم. همراه ما باشید.
چگونه مشکل بوت نشدن گوشی اندرویدی را برطرف کنیم؟
اولین راهی که تعمیرکاران گوشی های هوشمند ممکن است برای برطرف کردن مشکل های مدام ریستارت شدن گوشی هم انجام دهند این است که آنها شروع به ریکاوری یا بوت لودر " Bootloader " می کنند که بی شک بی تاثیر نیست و می تواند بسیار موثر واقع شود. این در حالی است که برخی اقدام به فلش کردن گوشی می کنند که به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که می تواند مشکل آفرین باشد.
- مشکلات موجود بعد از بالا نیامدن گوشی؟
بی شک بالا نیامدن گوشی می تواند مشکلات متعددی را برای کاربر ایجاد کند که به مرور می تواند بسیار ناخوشایند باشد. اما از مهم ترین مشکلاتی که ممکن است کاربران بعد از بالا نیامدن گوشی هوشمند خود روبرو شوند عبارتند از ؛
1- بعد از بالا نیامدن گوشی، کاربر گوشی را به کامپیوتر از طریق USB وصل می کند و متاسفانه کاپیوتر به دلیل بالا نیامدن سیستم عامل گوشی نمی تواند آنرا تشخیص دهد و در نهایت نمی تواند از اطلاعات گوشی نسخه بکاپ تهیه کند.
2- یکی از عواملی که منجر به ریستارت شدن مداوم گوشی می شود، آپدیت ناقص گوشی می باشد که باعث این معضل و مشکل شده است و این در حالی می باشد که ریستارت شدن گوشی به صورت غیر عادی بوت لوپ نام دارد.
بعد از بوت های ناموفق گوشی چه کنیم ؟
اولین سوالی که بعد از بالا نیامدن گوشی و بوت های ناموفق ممکن است در ذهن کاربر ایجاد شود، مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری بودن می باشد که برای تشخیص این مشکل در ادامه به آن خواهیم پرداخت ؛
پاسخ این سوال به گونه ای بر عهده شما می باشد و خودتان می توانید متوجه علت آن شوید! از این رو اگر شما سخت افزار گوشی را چک و بررسی کرده اید و مطمئن هستید که هیچ مشکل سخت افزاری در موبایل شما وجود ندارد، پس در نهایت مشکل نرم افزاری خواهد بود. لازم است موارد زیر را مطالعه کنید چرا که در هر صورت بالا نیامدن اندروید شما بنابر دلایل زیر می باشند؛
- نشانه ای از شارژ شدن گوشی شما وجود ندارد و بعد از ساعت ها اتصال بودن گوشی به شارژر، باتری آن گرم نمی شود که علیرغم این مشکلات می توان به عدم شناسایی در گوشی و همچنین بالا نیامدن صفحه بوت گوشی نیز اشاره کرد.
- نشانه ای از شارژ شدن گوشی شما وجود دارد و زمانیکه گوشی یا تبلت را با استفاده از انواع سیم شارژ USB به کامپیوتر وصل می کنید، دیوایس خوانده می شود اما صفحه بوت گوشی نمایش داده نمی شود.
- سیستم گوشی یا تبلت بوت نمی شود و بر روی صفحه، پیغام خطا نمایش داده میشود.